Mar 3, 2011, 4:08 PM

Крепост 

  Poetry
479 0 2

               КРЕПОСТ

   

Тук сенките на спомени се гонят.

Сърцата бяха крепост непревзета.

Сега камъните от раздялата се ронят.

Ръждясаха - любовните резета.

 

В крепостта ни само ветрове се скитат.

Пияници несигурен подслон намират.

Стените - пусти. Плачат без защита.

И гаснат тук забравени кумири…    

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??