КРЕПОСТ
Тук сенките на спомени се гонят.
Сърцата бяха крепост непревзета.
Сега камъните от раздялата се ронят.
Ръждясаха - любовните резета.
В крепостта ни само ветрове се скитат.
Пияници несигурен подслон намират.
Стените - пусти. Плачат без защита.
И гаснат тук забравени кумири…
© Мимо Николов Todos los derechos reservados
Но крепостите са трудно разрушими ,макар доста стихии да се опитват да направят това!!!
Поздрави!!!