Mar 13, 2018, 9:57 AM

Кръчмарска свада 

  Poetry » Free verse
638 2 0

Сърцето ми се сби със разума

в онази селска кръчма.

Разумът разби в него

маса разочарования,

сърцето го замери

с няколко бутилки надежда.

Накрая побягна и седна до теб.

Разумът се настани на бара

и се зае да ти търси недостатъци,

знаеше – каквото и да става -

пак той ще му лекува раните.

© Мадлен Аспарухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??