Сърцето ми се сби със разума
в онази селска кръчма.
Разумът разби в него
маса разочарования,
сърцето го замери
с няколко бутилки надежда.
Накрая побягна и седна до теб.
Разумът се настани на бара
и се зае да ти търси недостатъци,
знаеше – каквото и да става -
пак той ще му лекува раните.
© Мадлен Аспарухова Всички права запазени