Apr 6, 2011, 4:30 PM

Кръг 

  Poetry
479 0 0

"Неведоми са пътищата Божии!"

 Така аз знам, но нещо все ме гложди,

 че тръгна ли, не може да не може

 да срещна мъж, човек на място сложен!

 

 Надявам се да не вървя до веки...

 Обходих пътища, пребродих и пътеки...

 Не биваше да ходя тъй далеко, 

 потърсих у дома, намерих там Човека!!

© Ели Григорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??