6.04.2011 г., 16:30 ч.

Кръг 

  Поезия
480 0 0

"Неведоми са пътищата Божии!"

 Така аз знам, но нещо все ме гложди,

 че тръгна ли, не може да не може

 да срещна мъж, човек на място сложен!

 

 Надявам се да не вървя до веки...

 Обходих пътища, пребродих и пътеки...

 Не биваше да ходя тъй далеко, 

 потърсих у дома, намерих там Човека!!

© Ели Григорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??