Jan 17, 2008, 2:19 PM

Кръговрат 

  Poetry
516 0 3

Пъпка-цвят-плод-дърво...

Това е кръговратът,

как много стават от едно?

Дърветата в гората...

 

Пъпка-цвят-плод-дърво

е цикъл неизбежен,

природата развива се сама

по път красив и нежен!



                                                             09.08.2004г.
                                                      

© Борислав Ангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??