17.01.2008 г., 14:19 ч.

Кръговрат 

  Поезия
514 0 3

Пъпка-цвят-плод-дърво...

Това е кръговратът,

как много стават от едно?

Дърветата в гората...

 

Пъпка-цвят-плод-дърво

е цикъл неизбежен,

природата развива се сама

по път красив и нежен!



                                                             09.08.2004г.
                                                      

© Борислав Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??