Това никога не е бил моят свят.
Душата ми умира всеки ден.
Искам отплата от всички.
И безмълвни да бъдат.
Имам толкова неща да кажа.
Не ми остана нищо в този жесток и лош свят.
И никога няма да можете да ги поправите...
Чувствата ми изпотрошени...
Кукла на конци съм аз.
Вече чувства и мисли нямам.
Не мога аз да мечтая, не мога аз да обичам.
Дъждът никога не спира...
© Мъченик на Изкуството All rights reserved.
"Въпреки всичко светът е прекрасен."
Рано е още да забелязваш малките неща, които правят този свят и прекрасен...