Jun 29, 2021, 12:37 PM

Кутия от обувки 

  Poetry
199 1 0

 

 

         Събрала съм в кутия от обувки

         писмата на децата си.

         В тях пишат "хиляди целувки"

         и ми разкриват сърцата си.

 

         О ,как обичам да ги препрочитам,

         все плача си или се смея.

        Със граматични грешки са,но предпочитам

        ги така,да ги захвърля не смея.

 

         В много от тях има нарисувани ръчички,

         целувам ги със сърце отмаляло.

         Напомнят ми за отлетелите птички,

         Живота си виждам като в огледало.

 

 

© Лидия Кърклисийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??