Jul 30, 2010, 11:31 AM

Къде? 

  Poetry » Love
690 0 1

                 Къде?

 

Къде да се запиша, ми кажете,

на курсове по "РАДОСТ"?

Когато си откъсна нежно цвете,

да пламне мойта младост...

 

Когато се загледам към небето,

да видя бели птици...

Когато закопнее пак сърцето,

да срещнат зов зеници...

© Марина Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Здравей!
    Стих с чудесно начало, но сякаш е някакси недовършен (мое лично мнение)!
    Дерзай и успех!
Random works
: ??:??