30 июл. 2010 г., 11:31

Къде? 

  Поэзия » Любовная
688 0 1

                 Къде?

 

Къде да се запиша, ми кажете,

на курсове по "РАДОСТ"?

Когато си откъсна нежно цвете,

да пламне мойта младост...

 

Когато се загледам към небето,

да видя бели птици...

Когато закопнее пак сърцето,

да срещнат зов зеници...

© Марина Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Здравей!
    Стих с чудесно начало, но сякаш е някакси недовършен (мое лично мнение)!
    Дерзай и успех!
Предложения
: ??:??