Къде е краят?
За началото не питам - то е в мен.
Страхът е страх от края.
А ако краят просто е начало
и после все така до края...
Тогава?
Краят слива се в едно с началото.
И ето, с вик се ражда в мен
безкраят!
© Татяна Борисова All rights reserved.
Харесах! Поздравления!