21 abr 2010, 20:11

Къде е краят 

  Poesía » Filosófica
674 0 2

Къде е краят?

За началото не питам - то е в мен.

Страхът е страх от края.

А ако краят просто е начало

и после все така до края...

Тогава?

Краят слива се в едно с началото.

И ето, с вик се ражда в мен

безкраят!

© Татяна Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??