Къде е онова невинно дете
до скоро живеещо в моето сърце?!
Къде са невинните му очи...
защо сега в мен живеят разбитите му мечти?
Къде е топлият игрив пламък в тях...
защо всичко се превърна в прах?
Къде изчезна онази усмивка красива?!
Споменът малко, по-малко изтива...
© Кристияна Кръстева All rights reserved.