14 июн. 2008 г., 17:47

Къде е невинното дете? 

  Поэзия » Другая
1497 0 12
   

Къде е онова невинно дете

до скоро живеещо в моето сърце?!

Къде са невинните му очи...

защо сега в мен живеят разбитите му мечти?

Къде е топлият игрив пламък в тях...

защо всичко се превърна в прах?

Къде изчезна онази усмивка красива?!

Споменът малко, по-малко изтива...

 

© Кристияна Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??