Nov 11, 2007, 6:01 PM

Къде останаха хората? 

  Poetry » Other
608 0 8
 

Безличен свят.

Борба за оцеляване.

Неконтролируем яд

и гадене.

 

Провалени ценности.

Присмех на вълни.

И назидание.

Със съчувствие.

 

Амбиция.

За изгоден ад.

Изгубена традиция

да се стремиш към доброта.

 

Празни думи.

Изтъркани любезности.

Недействителни стени

от предубеждения.

 

Плосък свят!

Земята не е триизмерна.

И само сган.

Лицемерие.

© Джули All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??