Безличен свят.
Борба за оцеляване.
Неконтролируем яд
и гадене.
Провалени ценности.
Присмех на вълни.
И назидание.
Със съчувствие.
Амбиция.
За изгоден ад.
Изгубена традиция
да се стремиш към доброта.
Празни думи.
Изтъркани любезности.
Недействителни стени
от предубеждения.
Плосък свят!
Земята не е триизмерна.
И само сган.
Лицемерие.
© Джули Todos los derechos reservados