Къде си, обич моя?
Къде си ти сега?
Не ме оставяй
като скитница
сама в нощта!
Къде си, обич моя?
Далече ли си ти?
Или си невидим
за моите очи?
Къде си, обич моя?
Защо съм пак сама?
Единствено желая,
до мен да си сега.
© Антония All rights reserved.