27 мая 2009 г., 17:02

Къде си? 

  Поэзия » Любовная
771 0 1

Къде си, обич моя?

Къде си ти сега?

Не ме оставяй

като скитница

сама в нощта!

 

Къде си, обич моя?

Далече ли си ти?

Или си невидим

за моите очи?

 

Къде си, обич моя?

Защо съм пак сама?

Единствено желая,

до мен да си сега.

© Антония Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??