Jul 13, 2013, 8:32 PM

Към една тракийка 

  Poetry
474 0 1

Ти си, бабо, днес посяла

зрънцето на любовта

към твоите недогледани

малки деца,

ти си, бабо, там живяла,

в Тракия песента

не си си доизпяла,

ти от твойта гръд ще даваш

всичко майчино и свято

на децата, на които

сърцето им мечтае

да обича и играе.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??