13 июл. 2013 г., 20:32

Към една тракийка 

  Поэзия
476 0 1

Ти си, бабо, днес посяла

зрънцето на любовта

към твоите недогледани

малки деца,

ти си, бабо, там живяла,

в Тракия песента

не си си доизпяла,

ти от твойта гръд ще даваш

всичко майчино и свято

на децата, на които

сърцето им мечтае

да обича и играе.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??