Хей, моля ти се, много ти се моля -
ела, ела и ми върни страстта!
Не ме оставяй тлееща без воля
безсилно да тая горчивина....
Очаквам те със сила на торнадо
да дойдеш и да преобърнеш моя свят.
Отчаях се, до клетка се раздадох,
а мога толкова любов да подаря!
Създадох те в сърцето и душата!
Измислих те по-хубав от преди!
Мечтаех те, а толкова е тясна стаята -
присмиват ми се голите стени...
Хей, моля те, ела и ми върни надеждата!
Ела и нов живот ми подари!
Ще чакам в сън на самота обречена,
ти, моля те, ела ме събуди!
© МимеТО All rights reserved.