20 ene 2011, 19:37

Към него 

  Poesía » De amor
793 0 5

Хей, моля ти се, много ти се моля -

ела, ела и ми върни страстта!

Не ме оставяй тлееща без воля

безсилно да тая горчивина....

 

Очаквам те със сила на торнадо

да дойдеш и да преобърнеш моя свят.

Отчаях се, до клетка се раздадох,

а мога толкова любов да подаря!

 

Създадох те в сърцето и душата!

Измислих те по-хубав от преди!

Мечтаех те, а толкова е тясна стаята -

 присмиват ми се голите стени...

 

Хей, моля те, ела и ми върни надеждата!

Ела и нов живот ми подари!

Ще чакам в сън на самота обречена,

ти, моля те, ела ме събуди!

 

 

© МимеТО Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много Ви благодаря Трогнахте ме
  • Привет!Ще стискам палци той да се появи!Прекасен и искрен стих!Поздравче!
  • Благодаря много за хубавите думи
  • Позната ни е тази болка, Мариана...Чрез болката човек се чувства жив, чрез нея по-добър светът не е ли? Поздрави за искрения стих. Добре дошла! Барона
  • Благодаря ти
Propuestas
: ??:??