Защо не съм такова момиче
и това не е моят свят,
не е за мен, не е за мен.
Няма начин да ме спреш на този свят
да правя онова, което искам,
защото аз съм прекалено горда
и прекалено силна.
Животът ми се преобърна,
но още изживявям мечтите си,
преминах през всичко това,
ударих милиони стени с глава.
Добре дошъл в моята истина.
Видях го с яснота веднъж,
когато беше ти с мен,
а всичко, което остана, сега са
само късчета от една мечта.
© Имрен Алиева All rights reserved.