30.08.2008 г., 13:57 ч.

Късчета от една мечта 

  Поезия
628 0 0

Защо не съм такова момиче

и това не е моят свят,

не е за мен, не е за мен.

Няма начин да ме спреш на този свят

да правя онова, което искам,

защото аз съм прекалено горда

и прекалено силна.

Животът ми се преобърна,

но още изживявям мечтите си,

преминах през всичко това,

ударих милиони стени с глава.

Добре дошъл в моята истина.

Видях го с яснота веднъж,

когато беше ти с мен,

а всичко, което остана, сега са

само късчета от една мечта.

© Имрен Алиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??