Късни обещания
Защо те усещам, сърце?
Животът ми грешен
те кара да страдаш.
Защо те усещам, сърце?
Единствен приятел -
поглъща вината
и ми прощава...
Защо те усещам сърце?
Ще намаля "конския впряг",
любовта, алкохола -
цигарите ще откажа...
Но, защо не те усещам сърце?
Умори се да ти обещавам...
с воля исках да ти докажа...
Надежда Ангелова
© Надежда Ангелова All rights reserved.