13 jul 2013, 0:23

Късни обещания 

  Poesía » Civil
402 0 0

               Късни   обещания

 

Защо те усещам, сърце?

Животът ми грешен

те кара да страдаш.

Защо те усещам, сърце?

Единствен приятел -

поглъща вината

и ми прощава...

Защо те усещам сърце?

Ще намаля "конския впряг",

любовта, алкохола -

цигарите ще откажа...

Но, защо не те усещам сърце?

Умори се да ти обещавам...

с воля исках да ти докажа...

 

                   Надежда Ангелова

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??