Feb 21, 2020, 7:27 PM

Лабиринт 

  Poetry
490 1 0

Ирония това не е ли?

Да търся мене многократно,

пребродих лабиринти цели

оттук до никъде... и наобратно.

 

Вървя и плащам, ала зная,

че пътят е с цена висока.

И тичам, виждам се на края...

Пък аз съм в другата посока.

 

Финала кой ще ми покаже,

на моя маратон, на спринта?

В задънен път ще се окаже,

че всъщност аз съм лабиринта.

© Петя Гечева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??