Лале ли си, зюмбюл ли си, не зная.
Но честно да ти кажа - бях до тук!
На кон да си пристигнала от рая,
ще трябва да си търсиш някой друг.
И в мляко да се къпеш - много важно!
Сърцето ми отдавна не тупти
за допира на тялото ти снажно,
за твоите пленителни черти.
В дворец да си живяла - кой те пита!
От опити главата ме боли.
Свалих звезди, луна, небе... Всемира.
Но все не ти достигаха, нали?
Принцеса за жена не ми е нужна -
отивай откъдето си дошла!
Човек опитва хубавата круша,
но само ако е роден с крила!
© Васка Мадарова All rights reserved.