29 dic 2009, 21:23

Лале ли си... 

  Poesía » De humor
1701 0 11

Лале ли си, зюмбюл ли си, не зная.

Но честно да ти кажа - бях до тук!

На кон да си пристигнала от рая,

ще трябва да си търсиш някой друг.


И в мляко да се къпеш - много важно!

Сърцето ми отдавна не тупти

за допира на тялото ти снажно,

за твоите пленителни черти.


В дворец да си живяла - кой те пита!

От опити главата ме боли.

Свалих звезди, луна, небе... Всемира.

Но все не ти достигаха, нали?


Принцеса за жена не ми е нужна -

отивай откъдето си дошла!

Човек опитва хубавата круша,

но само ако е роден с крила!

© Васка Мадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??