Feb 1, 2007, 7:03 PM

Ледени цветя 

  Poetry
1106 0 19
С леден дъх от съня ме извежда зората,
палав лъч през пердето прозира
и се взира в изящни цветя по стъклата
от сребро и седеф избродирани.

Скоро слънцето ще се опита
с топли, нежни ръце да ги вземе:
с тях ще плача - това са цветята, които
ти насън си донесъл за мене...

© Йорданка Гецова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??