1 февр. 2007 г., 19:03

Ледени цветя 

  Поэзия
1107 0 19
С леден дъх от съня ме извежда зората,
палав лъч през пердето прозира
и се взира в изящни цветя по стъклата
от сребро и седеф избродирани.

Скоро слънцето ще се опита
с топли, нежни ръце да ги вземе:
с тях ще плача - това са цветята, които
ти насън си донесъл за мене...

© Йорданка Гецова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??