Nov 4, 2009, 1:27 AM

Лице в лице със себе си 

  Poetry
535 0 6

Грешка е, сама си го признавам.

Опитвам се да спра.

Лице в лице със себе си заставам.

Никога не успявам да се победя.

 

Наранявам се в безсмислен опит

да овладея чувствата, бушуващи в мен.

Почти успявам, но е нужен само поглед 

да разруша постигнатото в този ден.

 

Да прогониш чувствата си, казват, че лесно...

Отново се провежда невидимият ми дуел.

В тази битка няма нищо честно..

За да пребориш себе си, е нужно да си смел.

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??