Грешка е, сама си го признавам.
Опитвам се да спра.
Лице в лице със себе си заставам.
Никога не успявам да се победя.
Наранявам се в безсмислен опит
да овладея чувствата, бушуващи в мен.
Почти успявам, но е нужен само поглед
да разруша постигнатото в този ден.
Да прогониш чувствата си, казват, че лесно...
Отново се провежда невидимият ми дуел.
В тази битка няма нищо честно..
За да пребориш себе си, е нужно да си смел.
© Или Дадарова Все права защищены