Лицемерие
С него ти ме удостои,
наистина не знам какво ми предстои,
ала все пак с позора си ме награди,
но Бог ме пощади,
от фалшивата ти съвест... ми се догади,
името ти не ще ощастливя,
но в райска птица ще се преродя,
предчувствие за нежност може би ще усетя,
родовите си ценности ще възродя!!!
© Пламена Сомова All rights reserved.
Не проумявам дори защо е публикувано!