3.01.2014 г., 19:47 ч.

Лицемерие 

  Поезия » Философска
538 0 1

                Лицемерие

            

           С него ти ме удостои,

           наистина не знам какво ми предстои,

           ала все пак с позора си ме награди,

           но Бог ме пощади,

           от фалшивата ти съвест... ми се догади,

           името ти не ще ощастливя,

           но в райска птица ще се преродя,

           предчувствие за нежност може би ще усетя,

           родовите си ценности ще възродя!!!  

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??