Jan 7, 2019, 12:35 PM  

Лично мнение 

  Poetry
695 1 0

Личното мнение колко е лично,

има ли в него душа?

Е ли тълпата фатално безлична

или пък няма тълпа?

Тези които се имат за вещи

как изпълзяха от мрака?

Пита ли някой знаят ли нещо

или да следва ги чака?

Важни въпроси

и отговор всеки, знае, за себе си има,

но отговорност за мнение да носи

гледа да му се размине.

© Диди Генова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??