Личното мнение колко е лично,
има ли в него душа?
Е ли тълпата фатално безлична
или пък няма тълпа?
Тези които се имат за вещи
как изпълзяха от мрака?
Пита ли някой знаят ли нещо
или да следва ги чака?
Важни въпроси
и отговор всеки, знае, за себе си има,
но отговорност за мнение да носи
гледа да му се размине.
© Диди Генова Все права защищены