Не ви ли писна мутри да ни управляват?
На какво българите да се надяват?
Все ни казват, че нямало алтернатива.
Но не гледайте само сега какво е, а в перспектива.
Управлят ни лидери за нацията злощастни.
От тях ли очаквате неща прекрасни?
Те само себе си гледат, не народа.
Не виждате ли, че са гола вода?
Управлява ни лидер с тъмно минало.
Туй лице от власт скоро ще си е заминало!
© Георги All rights reserved.