9 feb 2013, 14:50  

Лидер на европейска нация 

  Poesía » Civil
447 0 0

Не ви ли писна мутри да ни управляват?

На какво българите да се надяват?

Все ни казват, че нямало алтернатива.

Но не гледайте само сега какво е, а в перспектива.

Управлят ни лидери за нацията злощастни.

От тях ли очаквате неща прекрасни?
Те само себе си гледат, не народа.

Не виждате ли, че са гола вода?

Управлява ни лидер с тъмно минало.

Туй лице от власт скоро ще си е заминало! 

 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??