Jun 24, 2011, 9:59 PM

Липи 

  Poetry » Landscape
510 0 1

Липи

 

Липите цъфтят,

очакват щастливите мигове под тях да се роят,

красиви са като цветен сън,

излизам да им се радвам вън!

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??