24 jun 2011, 21:59

Липи 

  Poesía » Del paisaje
508 0 1

Липи

 

Липите цъфтят,

очакват щастливите мигове под тях да се роят,

красиви са като цветен сън,

излизам да им се радвам вън!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??