Sep 15, 2007, 4:57 PM

Липсваш ми 

  Poetry
1188 2 0
 

Липсваш ми....

Толкова е тежко да не си до мен!

Копнея за мига, в който ще те докосна и целуна.

Ще те прегърна и ще усетя твоята душа!

Това ще стане тази нощ, нали?

Ще дойдеш тихо и без страх.

Ще се обадиш...

Ще ме видиш...

Ще прегърнеш и целунеш....

Ще докоснеш мен, моята душа,

Която вече ти отдава всичко.

Която ти принадлежи -

Всички мисли, думи и дела

са в твое име, за твоя чест!

Липсваш ми...

Толкова е тежко да не си до мен!

© Ивелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??