Липсваш ми....
Толкова е тежко да не си до мен!
Копнея за мига, в който ще те докосна и целуна.
Ще те прегърна и ще усетя твоята душа!
Това ще стане тази нощ, нали?
Ще дойдеш тихо и без страх.
Ще се обадиш...
Ще ме видиш...
Ще прегърнеш и целунеш....
Ще докоснеш мен, моята душа,
Която вече ти отдава всичко.
Която ти принадлежи -
Всички мисли, думи и дела
са в твое име, за твоя чест!
Липсваш ми...
Толкова е тежко да не си до мен!
© Ивелина Todos los derechos reservados