Липсваш ми
Понякога ми се иска да ти кажа "Липсваш ми!".
Понякога искам даже да го изкрещя,
за да може, дори и далеко,
да достигнат до теб тези слова.
Няма те в деня ми празен.
Няма те в леглото ми и през нощта.
Няма те, а колко те желая.
Липсваш ми! Ти дали разбра?
По вяръра ти пращам ласка -
нежна, огнена, обвита от любов.
Пази я близо до сърцето,
дано достигне с благослов.
И днес... И утре... И завинаги
ще ти пращам моята любов.
Липсваш ми, мечтая, чакам те.
Върни се и ме прегърни!
Катя Михайлова
© Катя Михайлова All rights reserved.