25 июл. 2012 г., 16:22

Липсваш ми 

  Поэзия » Любовная
1204 0 0

Липсваш ми 

 

Понякога ми се иска да ти кажа "Липсваш ми!".

Понякога искам даже да го изкрещя,

за да може, дори и далеко,

да достигнат до теб тези слова.

 

Няма те в деня ми празен.

Няма те в леглото ми и през нощта.

Няма те, а колко те желая.

Липсваш ми! Ти дали разбра?

 

По вяръра ти пращам ласка -

нежна, огнена, обвита от любов.

Пази я близо до сърцето,

дано достигне с благослов.

 

И днес... И утре... И завинаги

ще ти пращам моята любов.

Липсваш ми, мечтая, чакам те.

Върни се и ме прегърни!

 

Катя Михайлова

 

© Катя Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??