Sep 28, 2024, 5:25 PM

Лишавам се от сън за да ви пазя 

  Poetry » Humour
100 0 5

 

Бинокъл имам и далекоглед,

живея на последния етаж...

В живота си съм просто силует,

но нощем... се превръщам в страж...

 

Следя със тях за престъпления

надничайки в прозорците без щори...

И правя го с почтенни намерения,

не е ли тъй, да не се казвам Жоре!...

 

Виновен ли съм в случая тогава, че

очите ми съзират все моми съблечени?...

В такива случаи, като добро момче,

ги зяпам в тъмните си вечери...

 

Така де, може извънземни пришълци

при тях неканени да долетят...

Готов е Жоро всички да ги защити,

очите ми не воайорстват... просто бдят...

 

А всъщност тебе също така нощем пазя,

ма що облещи се и толкоз ококори?...

Е, стига де, това в жените мразя!

Недей сега купува тези тъпи щори...

 

08.09.2024.

mislitelqt

 

 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ако кажа, трябва да избия фсички прочели го 🤣
    Мерсаж, Слави.
  • Батман, ти ли си?
  • Люси,, виждам, че си доволна, че някой бди и те пази 🤣
    Пепи, то, твоето си е направо оферта 😂, недей затваря прозореца и... абе, надеждата умира посредна 😂🤣😂
    Мерсаж, момичета 🙃
  • Аз съм си спокойна, защото извънземните нападали само лошите 😊 И цяло лято спах на отворен прозорец с надежда някой с добро да ме посети, но уви...
    Но надеждата остава, животът продължава!
  • 😀😃😀
Random works
: ??:??