Бинокъл имам и далекоглед,
живея на последния етаж...
В живота си съм просто силует,
но нощем... се превръщам в страж...
Следя със тях за престъпления
надничайки в прозорците без щори...
И правя го с почтенни намерения,
не е ли тъй, да не се казвам Жоре!...
Виновен ли съм в случая тогава, че
очите ми съзират все моми съблечени?...
В такива случаи, като добро момче,
ги зяпам в тъмните си вечери...
Така де, може извънземни пришълци
при тях неканени да долетят...
Готов е Жоро всички да ги защити,
очите ми не воайорстват... просто бдят...
А всъщност тебе също така нощем пазя,
ма що облещи се и толкоз ококори?...
Е, стига де, това в жените мразя!
Недей сега купува тези тъпи щори...
08.09.2024.
mislitelqt
© Георги Каменов Все права защищены
Мерсаж, Слави.