Dec 1, 2012, 11:50 PM

Лоша 

  Poetry » Love
768 0 1

Ще идвам тихо във съня ти, 

с нежни устни ще рисувам. 

Ще стъпвам леко по сърцето ти,

без да ме интересува.

Нежно ще те наранявам,

за да знаеш, че съм жива.

Няма смисъл аз да съжалявам

и без теб съм си щастлива.

Но желанието гори ме 

понякога да ти припомням,

че съм някъде и съществувам,

че бях твоя и че още помня.

 

© Сияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??